Om CrossFit Radix

Om oss:

CrossFit Radix oppstod opprinnelig i 2013 som en “garasje gym” for noen CrossFit instruktører som ønsket å trene og utvikle seg i sammen. Dette utviklet seg til den opprinnelige boksen på Lumber i Vågsbygd som var vårt hjem i fra 2013 frem til Nyttår 2015. Fra 2016 til 2018 var vi i samarbeid med Spring trening, og operert ut i fra Spring trenings lokasjon i Vågsbygd. Sommeren 2018 opprettet vi Kristiansand Performance Center og i fra September 2018 opererer vi ut i fra våre nye lokaler på Lumber, som en Eleiko Sertifisert Training Facility, samt CrossFit sertifisert CrossFit Affiliate.

Fokuset vårt har og vil alltid først og fremst vært å beholde det vi satte ut for å skape; nemlig det positive miljøet, fokuset på kvalitet med en bevisstgjøring rundt hva det er vi ønsker å oppnå igjennom funksjonell trening; hva og hvorfor vi gjør det vi gjør, samt å skape gode relasjoner mellom våre medlemmer.

Det er viktig for oss at dere som vurderer f.eks CrossFit forstår at det er en forskjell på daglig trening og det som man ser på f.eks CrossFit Games. Vi trener først og fremst til å bli bedre i hverdagen, og ikke opp mot en optimaliserings periode hver sommer. Konkurranse er en viktig og stort sett positiv del av CrossFit, men det er viktig å vektlegge funksjonalitet og sikkerhet først og fremst.

Målet vårt er å gjøre våre medlemmer bevisste på hva de gjør og tilføre så mye kunnskap om våre metoder som mulig, samtidig som vi holder våre medlemmer med utfordrende og morsomme treningsøkter.

SÅ HVA FÅR DU PÅ CROSSFIT?

TILPASSET TRENING – Uansett form eller utgangspunkt, får du trening som er tilpasset nettopp det nivået du er på. Vi kommer til å ta oss god tid til å lære deg korrekt teknikk så du ikke blir skadet, og forklare deg hva det er vi ønsker å oppnå slik at du får de resultatene nettopp du er ute etter, og at du kommer til å ha det gøy! Det kreves ingen form for god kondisjon eller styrke for å begynne med CrossFit – Det eneste vi forventer er at du har evnen til å lytte, og ett ærlig ønske om å bli den beste versjonen av deg selv.

PERSONLIG TRENER – CrossFit fungerer som en “PT i gruppe” trening, hvor du kommer i form utrolig raskt med god veiledning. Vi holder små grupper slik at vi kan gi alle den oppfølgingen som de fortjener!

Hvis du ønsker rene PT timer, så tilbyr vi så klart dette også. Ta kontakt for å ta en uforpliktende prat i så tilfelle.

NY TRENINGS ØKT HVER GANG – Timene hos oss er forskjellige hver eneste dag, og du får ikke nødvendigvis vite hva du skal gjøre før du faktisk er her. Ergo, så kan du ikke “skulke” unna de tingene du ikke er noe særlig flink på. Hint: det er de du sannsynligvis trenger mest! CrossFit Radix samarbeider med John Singleton som er, og har vært, trener for flere kjente topatleter i CrossFit miljøet, og følger “The Progrm”.

I TILLEGG – Så får du full tilgang på alle våre fasiliteter, som f.eks egentrening, mobilitetstimer, oly m.m. og vi holder også jevnlige workshops med kjente atleter samt Eleiko kurs. Fasilitetene våre har fullverdige garderober med dusj.

Ta gjerne kontakt hvis det er ellers noe du lurer på.


COPYRIGHT ©CrossFit Radix 2013 All Rights Reserved
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource