OUR CLASSES

Vi kaller det en “WOD”.

"Excellence is not a singular act but a habit. You are what you do repeatedly."

HVA ER CROSSFIT?

CrossFit er: konstant varierte funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Men det er ikke en særlig god forklaring, selv om den er helt riktig…

Kort summert så er CrossFit en trening som er tilpasset alle! I stedet for å bruke kompliserte treningsapparater bruker vi kroppen som går igjennom mye forskjellig i løpet av en WOD (Workout Of the Day).

Kroppen din er skapt for å løfte, dra, trekke, skubbe, løpe og hoppe. Og dette kommer du også til å gjøre mye av! Men vi kommer til å lære deg hvordan du skal gjøre det riktig, og hvordan du skal få kroppen din tilbake til det den en gang var. Nemlig smidig og sterk!

Det er ganske vanskelig å forklare CrossFit til noen som aldri har prøvd det tidligere, men kort fortalt så er det ett styrke og kondisjons program som blir tilpasset til ditt nivå. Det er aldri lett, og det kommer ikke til å bli noe lettere heller. Men du kommer til å få fantastiske og motiverende resultater raskt. Det kan vi love deg! Men, vi kommer til å pushe deg til å oppnå de. Det er ikke noe som kommer av seg selv.

Timene hos oss er annerledes enn hva du kanskje har prøvd før. Vi trener alltid i små grupper , du får personlig oppfølging, og du vet aldri hva dagen bringer.

What is CrossFit?

What is Constantly Varied?

What is Functional Movement?

What is Intensity?

Is it for me?


COPYRIGHT ©CrossFit Radix 2013 All Rights Reserved
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource